logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

DIVJAKË

27/09/2017 12:10 Gazetar: MIRANDA SHEHU


Q.K.F DIVJAKË STARTON SEZONI I RI 2017-2018

Ditën e martë Q.K.F Divjakë ka startuar sezonin e ri 2017-2018 . Të pranishëm ishin : Drejtoresha e Q.K.F. Divjake z Kristina London si edhe Drejtorit e shkollave të Bashkisë Divjake po ashtu edhe fëmijë dhe prindër. Në fjalën e mbajtur drejtoresha e Q.K.F Kristina London përshendeti fëmijët duke I’u uruar një vitë të mbarë, si dhe duke falenderuar satfin petagogjikë për punën e bër me këta fëmijë. Aktivitet vijoi me këngë recitime dhe kërcime nga fëmijët.Drejtoresha e Shkollës “Koli Sako” Divjakë Liri Biti përmendi edhe rëndësin e Gjuhëve të Huaja pikërisht në ditën “Europiane te Diversitetit Gjuhësor”.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme