logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: Muzike Shqiptare 2010-2013


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

FSHATI SOPËZ

26/09/2017 10:56 Gazetar: MIRANDA SHEHU


MARRJA ME SHPEZË ZGJEDHJE PËR FERMERËT

Banorët e fshatit Sopëz Njësia Administrative Gradisht banorët shprehen se tashmë kanë patur vështirësi me shitjen e produkteve bujqësore, kjo ka bërë që ata të gjejnë mënyra të tjera për tu ushqyer dhe kanë nisur të merren me shpezët si një alternative të mirë për të fituar të ardhura ,për famijljen e tyre . Fermerët shprehen se fitmet janë më të mira.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme