logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

LUSHNJE

19/06/2017 01:03 Gazetar: MIRANDA SHEHU


CMIMET E FRUTA- PERIMEVE

Futja në treg e prodhimit vendas bujqësor ka ndikuar në uljen e çmimeve. Në tregjet e shitjes me pakicë artikujt e sezonit kanë pësuar rënie megjithëse për një pjesë të konsumatorëve, çmimet mbeten ende të larta. Cmimi I Fruta-Perimeve është : Patatja 50 lekë \kg, Qepa 50 lekë\ kg, Domatja 60 lekë\kg, Brokoli 80 lekë, Lakra 80 lekë, Kungulli 60 lekë\kg, Speci 60-80 lekë,kg Kastraveci 60 lekë, Mashurka 80 lekë, Qepa e njomë 100 lekë kg, Hudhra 200 lekë, Molla 60 lekë kg, Qershia 80 -140 lekë kg Pjeshka 200 leke,kg, Nektarina 200 leke,kg, Dardha 140 lekë,kg Bostani 80 lekë kg. Ndërsa konsumatorët nga ana e tyre deklarojnë se përsëri çmimet janë të larta dhe të papërballueshme .Por ndërsa në periudhën e verës tregjet furnizohen me prodhim vendas bujqësor në pjesën tjetër të vitit konsumatorët ushqehen me produkte importi.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme