logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

VITI SHKOLLOR 2017-2018

11/09/2017 01:16 Gazetar: Miranda Shehu


"NENSHKRUESI I PAVARSISE NEBI SEFA" HAP DYERT PËR NXËNSIT

Një nga shkollat më elitare në qytetin e Lushnjes Shkolla “Nenshkruesi I Pavarsisë Nebi Sefa” ka hapur dyert për të pritur nxënsit e saj të dashur për vitin e ri shkollor 2017-2018. Një vit shkollor të mbyllur me sukses, pasi viti që lamë pas nxënës të kësaj shkolle dolën me rezultate të larta në provimet e Maturës Shteterore duke u shpallur kështu fitues nw deg si: Mjekësia, Arkitektura, Ekonomi etj . Drejtori I kësaj shkolle z Nebi Sharka I falenderoi të gjithë nxënsit që zgjodhën këtë shkollë për të shkuar të sigurt drejt dijes. Po ashtu në emër të stafit të Shkollës Jo Publike “Nënshkruesi I Pavarsisë Nebi Sefa” iu urojnë nxënësve që ulen për herë të parë në bankat shkollore suksese, por edhe atyre të cilët janë në vazhdim, që zgjodhën këtë shkollë me kushte më të mira dhe europiane për të arritur rezulate të larta.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme