logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: TOP CHARTS UK


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

KOMBËTARJA KOSOVARE

10/08/2017 08:23 Gazetar: MIRANDA SHEHU


Kosova në pozitën e 180 në renditjen e FIFA-s

Kosova vazhdon rënien e saj të lirë në renditjen e FIFA-s.Tashmë përfaqësuesja jonë renditet në pozitën e 180, tri pozita më poshtë se sa që ishte në renditjen e fundit.Kosova gjendet pas shteteve si Dominica, Sao Tome e Principe dhe St Lucia. Skuadra e drejtuar nga Albert Bunjaku, gjendet para disa ishujve të vogël që nuk kanë traditë në këtë sport.Sa i përket Shqipërisë, aktualisht gjendet në pozitën e 63-të, ashtu siç ishte edhe muajin e kaluar.Brazili tashëm është e para e ndjekur nga Gjermania.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme