logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: TOP GOLD 70-90


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

CMIMETE E FRUTA- PERIMEVE

22/09/2017 10:42 Gazetar: MIRANDA SHEHU


TREGU ME PAKICË NË LUSHNJE

Referuar të dhënave nga tregu me shumicë i Fruta-Perimeve në Lushnje çmimet gjatë kësaj jave variojnë si më poshtë.Siç mund të vihet produktet që përmbajnë më së shumti hekur si bizelja dhe spinaqi mungojnë në listën e fruta-perimeve gjatë kësaj jave. Për sa i përket produkteve të stinës ato gjatë kësaj jave kanë dalë me një çmim më të ulët në treg ndërkohë që çmimet e produkteve të tjera kanë pësuar një rritje të lehtë ose kanë mbetur të pandryshuara. DOMATJA Kg 10/20/30 Arka 20 kg Vendi Fasule Kg 180/200 Thes 20 kg Vendi Kumbulla Kg 30/50 Thes 20 kg Vendi Hudhra Kg 100/120 Arka 10kg Vendi Karrota Kg 20/40 Thes 20 kg Vendi Kungull Kg 10/20/30 Arka 20 kg Vendi Laker e bardhe Kg 20/25 Thes 20 kg Vendi Laker e kuqe Kg 20/30 Thes 20 kg Vendi Lulelaker Kg 40/50 Thes 10 kg Vendi Limona Kg 150/180 Arka 20 kg Vendi Molle Kg 20/30/60 Arka 25 kg Vendi Bajame Kg 250 Arka 20 kg Vendi Banane Kg 180/200 Arka 20 kg Importi Pjeper Kg 20/30 Arka 10kg Vendi Ananas Kg 250 Arka 10 kg Importi Patellxhan Kg 40/60 Arka 10 kg Importi Qepe Kg 30/35 Thes 10 kg Vendi Spec jeshil Kg 20/30 Arka 10 kg Vendi Spec I kuq Kg 30/40 Arka 10 kg Importi Portokalle Kg 60 Arka15 kg Vendi Bamje Kg 50/60 Arka 5 kg Vendi Sallate jeshile Kg 60/80 Thes 5 kg Vendi Trangull Kg 20/30 Arka 10 kg Importi Rrush Kg 100/120 Arka 5 kg Importi Brokoli Kg 40/60 Thes 10 kg Vendi Patate Kg 30/40 Thes 15 kg Vendi Fiq Kg 100/150 Arka 5 kg Vendi Kivi kg 120/140 Arka 8 kg Vendi Qepe e njome Kg 80/100 Thes 12 kg Vendi Panxhar kg 30/40 Arka 10 kg Vendi
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme