logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: TOP 10 SONG UK


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

LUSHNJE

24/06/2017 01:02 Gazetar: Miranda Shehu


CMIMET E FRUTA –PERIMEVE

Këtë javë konstatohen ndryshime pozitive për sa i përket çmimeve të tregut të fruta-perimeve në Lushnje. Shumë nga produktet kanë pësuar ulje gjatë kësaj jave e pjesa tjetër e produkteve kanë mbetur të pandryshuara për sa i përket çmimit.Ulja më e ndjeshme konstatohet në produkte si domatja, patëllxhani dhe luleshtrydhet por ulja pasohet edhe nga produkte të tjera si hudhra, kungulli, brokoli, speci jeshil, bizele e të tjera. Patatja 30 leke ,Qepa, 30 leke ,Kastraveci 40 leke, Domatja 40 leke, Shalqiri 20 leke ,Bostani 30 leke, Molla 180 leke importi, Dardha 80 leke , Kajsia 80 leke, Nektarina , 80 leke , Fiku 60 leke. Produkete shumica janë të stinës dhe me cmime të leverdishëm .
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme