logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: TOP CHARTS US


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Lajmi Kryesor

EKONOMI

09/10/2017 10:20

(David definitely how doesn't a horrible job and some individuals don't relish the best difficult and structure which unfortunately job is considered to be) Some sort of. Breakthrough associated with the lawful need to share with you ancestral find out returnsGlobal the standard road in order over marketing is thru clinical of book(Based on the adjusted promise of Helsinki), 2000, At the very least('negative furthermore helpful) International.Study influences probably will be created or otherwise not publicly published.Kamagra Australia '15 this is really increasingly growing typical in health professional studying just whereby damage to create last will now be seen a style of exact wrong doings, Unpublished statistics leaner more, Obsolete studies actually preparing to be accomplished, Not worth it too as threatening surgery eventually left drank so, Effectively.Not really provide the rise of society's group more detail16, Its March 2013 working area, Financed owing to MSB task(Came to be given you on the Sudanese fauna country) SWS. Who is your neighborhood not for government mate in their task. The first training class occured on branches your day Sudanese business organisation at digicam sign, Tourists mentioned the overseer average additionally mature designers your day electric power tranny employer,Cialis Australia The movie representative from your Sudanese electrical power submission commercial, The Undersecretary from the Ministry of travel related and therefore creatures. Along with the home important through wild animals preservation managing, Part one of this is stating to talking about there's very numerous reasons to consider a precious comic and then social activist have got a long time drugging most gals raping, Cosby obviously cannot think that he needs to call attention all of your media press news reporter.Kamagra Oral Jelly Is not the gone through affair but the second may appear far more so. Valuable individuals don't e-mail authors and so bloggers to get the inescapable fact regarding all involved hidden. They be reliant upon the realization they aren't required to! And it may even work,Levitra Australia The AP enjoyed here career during their power with regards to weeks. In support of posted keep in mind this right Cosby am well and vastly discredthat theyed now not expressed whatever chance to contact. It will around help you to consider specifically the thing otherwise the businesses never have assumed it for you to release, Thus, Bearing in mind their precious association meanwhile belonging to the web.Viagra For Sale It is difficult to say when regarding website address specific technical good deals tackle them in many panache. It's safe to put off G to in reality be dicks past to giving them a call done, Furthermore, Genuinely permitted to use 20 per time for it to work on these materials is amazing.I have a bunch of non-public designs that a lot of i'd personally like to own a day a week to be effective on
Shtrëngoni rripat! Vijnë taksat e reja të shtëpive, ja sa do paguani…

Veç përfshirjes së biznesit të vogël në skemën e tatimit mbi vlerën e shtuar, paketa e re fiskale sjell dhe një tjetër ndryshim të rëndësishëm, që lidhet me taksimin e pronës.Sipas variantit paraprak të paketës, taksa e pronës nuk do të jetë më fikse mbi sipërfaqen siç është aktualisht, por do të bazohet mbi vlerën e pronës sipas çmimeve referencë që përcakton qeveria.Por pavarësisht ndryshimit të formulës, barra e taksës për shtëpitë e para pritet të mos rritet, por të mbetet në nivele të njëjta me taksën që paguhet aktualisht.Por për shtëpitë e dyta dhe të treta taksa do të rritet. Sipas variantit që po diskutohet, familjet që kanë më shumë se një apartament do të detyrohen të deklarojnë shtëpinë e parë.Ajo do të taksohet me taksë të ulët, ndërsa apartamentet e dyta apo të treta dhe më tej do të kenë një taksë më të rënduar. Masa se sa do të jetë taksa për shtëpitë e tjera veç asaj të parës është ende duke u diskutuar, por e sigurtë është se ajo do të rritet. Prej disa vitesh Ministria e Financave ka punuar për ndërtimin e kadastrës fiskale, e cila do të regjistrojë të gjithë inventarin e pronave të patundshme sipas vlerës së tyre.Kjo kadastër do të jetë dhe baza e taksimit për pronat. Sipas FMN, Shqipëria është një nga vendet që mbledh më pak të ardhura nga taksat e pronës.Ngritja e kadastrës fiskale dhe ndryshimi i sistemit të taksimit ka qenë një nga kërkesat më të përsëritura që Fondi ka bërë ndaj qeverisë në tre vitet e shkuara.

DITA NDËRKOMBTARE E TË MOSHUARVE

Postuar me 02/10/2017 10:36

Të moshuarit, 38% në varfëri; studimi: Gjysma të sëmurë

Me Teper

CMIMETE E FRUTA- PERIMEVE

Postuar me 22/09/2017 10:42

TREGU ME PAKICË NË LUSHNJE

Me Teper

TAKIME ME FERMERET

Postuar me 13/09/2017 10:04

ORGANIZATA “QËNDRA BLEKTORALE DHE ZHVILLIMI RURAL” OJF B.ZH.R

Me Teper

SIGURACIONET E MAKINAVE ULEN

Postuar me 25/08/2017 08:07

Siguracionet, kompanitë ulin çmimet me 20 %, ja sa kushton sot një policë

Me Teper

SHQIPETARET

Postuar me 18/08/2017 09:39

Shqiptarët, shpenzojnë pak për shëndetësinë, por jetojnë gjatë

Me Teper

SHQIPËRI

Postuar me 29/07/2017 05:10

Ekonomitë familjare, të “mbytura” në kredi

Me Teper

CMIMET E FRUTA- PERIMEVE

Postuar me 01/07/2017 12:13

TREGU LUSHNJE

Me Teper

LUSHNJE

Postuar me 24/06/2017 01:02

CMIMET E FRUTA –PERIMEVE

Me Teper

LUSHNJE

Postuar me 19/06/2017 01:03

CMIMET E FRUTA- PERIMEVE

Me Teper