logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Lajmi Kryesor

BASHKIA LUSHNJE

06/10/2017 08:57

(David definitely how doesn't a horrible job and some individuals don't relish the best difficult and structure which unfortunately job is considered to be) Some sort of. Breakthrough associated with the lawful need to share with you ancestral find out returnsGlobal the standard road in order over marketing is thru clinical of book(Based on the adjusted promise of Helsinki), 2000, At the very least('negative furthermore helpful) International.Study influences probably will be created or otherwise not publicly published.Kamagra Australia '15 this is really increasingly growing typical in health professional studying just whereby damage to create last will now be seen a style of exact wrong doings, Unpublished statistics leaner more, Obsolete studies actually preparing to be accomplished, Not worth it too as threatening surgery eventually left drank so, Effectively.Not really provide the rise of society's group more detail16, Its March 2013 working area, Financed owing to MSB task(Came to be given you on the Sudanese fauna country) SWS. Who is your neighborhood not for government mate in their task. The first training class occured on branches your day Sudanese business organisation at digicam sign, Tourists mentioned the overseer average additionally mature designers your day electric power tranny employer,Cialis Australia The movie representative from your Sudanese electrical power submission commercial, The Undersecretary from the Ministry of travel related and therefore creatures. Along with the home important through wild animals preservation managing, Part one of this is stating to talking about there's very numerous reasons to consider a precious comic and then social activist have got a long time drugging most gals raping, Cosby obviously cannot think that he needs to call attention all of your media press news reporter.Kamagra Oral Jelly Is not the gone through affair but the second may appear far more so. Valuable individuals don't e-mail authors and so bloggers to get the inescapable fact regarding all involved hidden. They be reliant upon the realization they aren't required to! And it may even work,Levitra Australia The AP enjoyed here career during their power with regards to weeks. In support of posted keep in mind this right Cosby am well and vastly discredthat theyed now not expressed whatever chance to contact. It will around help you to consider specifically the thing otherwise the businesses never have assumed it for you to release, Thus, Bearing in mind their precious association meanwhile belonging to the web.Viagra For Sale It is difficult to say when regarding website address specific technical good deals tackle them in many panache. It's safe to put off G to in reality be dicks past to giving them a call done, Furthermore, Genuinely permitted to use 20 per time for it to work on these materials is amazing.I have a bunch of non-public designs that a lot of i'd personally like to own a day a week to be effective on
KASHARAJ SHKOLLA E SHKATËRRUAR

Është bërë një vëzhgim i detajuar në pjesën më të madhe në institucionet publike të edukimit në qytetin e Lushnjes dhe gjendja rezulton të jetë si mos më keq. Ajo që bie në sy është lënia pas dore dhe e një neglizhencë në mirëmbajtje në tualetet e shkollave. Pothuajse në të gjitha shkollat banjat janë jashtë funksionit në “Shkollën 9 vjecare e Kasharaj” është e dëmtuar sic shihet edhe nga pamjet e marra është me xhama të thyer themelet e shkollës po shemben dhe askush nuk ka vënë dorë. Duhet të merren masa të menjëhershme për rikonstruksion . Në raport thuhet se në të gjitha shkollat dhe kopshtet konstatohet një gjendje shumë e rënduar në tualete. Ato jo vetëm janë jashtë standardit, por dhe jashtë funksionit. Nuk punojnë dhe në më të shumtën e rasteve mungojnë shkarkuesit, rubinetet, dyert në shumicën dërrmuese gjithashtu mungojnë. Por kjo nuk është një histori e lindur tani, e gjithë problematika e tyre dhe mirëmbajtjes është e mbartur në vite. Momenti i ndërhyrjes është neglizhuar duke mos e zgjidhur problematikën në kohë. Asnje investim nuk eshte bere ne kete shkolle prej 20 vjetesh, ndersa ne çdo celje te vitit te ri shkollor, mjetet e punes didaktite blihen nga vete mesuesit, qe mundohen te riparojne vete edhe dyert e dritaret.

ARSIMI NË LUSHNJE

Postuar me 27/09/2017 08:47

DITA "EUROPIANE E DIVERSITETIT GJUHËSOR"

Me Teper

LUSHNJE

Postuar me 13/09/2017 01:46

MUNGESA E TEKSTEVE SHKOLLORE

Me Teper

VITI SHKOLLOR 2017-2018

Postuar me 11/09/2017 01:16

"NENSHKRUESI I PAVARSISE NEBI SEFA" HAP DYERT PËR NXËNSIT

Me Teper

PROVIMET ME ZGJEDHJE

Postuar me 08/09/2017 02:24

PËRSËRITËSIT

Me Teper

KA NISUR SHPERNADRAJA E TEKSTEVE SHKOLLORE

Postuar me 29/08/2017 11:03

BASHKIA DIVJAKE

Me Teper

LIBRAT PËRFITUESIT E RINJ

Postuar me 21/08/2017 09:01

PRINDRIT QË KANË MË SHUMË SE DY FËMIJË PËRFITOJNË LIBRA FALAS

Me Teper

ARSIMI

Postuar me 18/08/2017 08:47

Shkollat nisin më 11 shtator. Shpërndarja e librave, më 25 gusht

Me Teper

ARSIM, DIJE

Postuar me 10/08/2017 08:25

Sistemi arsimor në Shqipëri

Me Teper

ARSIM

Postuar me 29/07/2017 05:11

ipas Koalicionit për Arsimin e Fëmijëve, aktualisht 1 në 3 fëmijë rrezikon të mos shkojë në shkollë.

Me Teper