logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

LUSHNJE

13/09/2017 01:46 Gazetar: MIRANDA SHEHU


MUNGESA E TEKSTEVE SHKOLLORE

Edhe pse shkolla ka nisur edhe nuk janë pajisur me tekste shkollore , në një vëzhgim me kameranë tonë në shkollën “Kongresi I Lushnjes” kemi marrë intervista të nxënësve dhe kemi vertetuar se mungojnë tekste shkollore dhe shumica e tyre I kanë blerë vetë prindrit pranë distributorit pasi tekset nuk kanë ardhur në shkollë sipas porosisë së drejtorisë së kësaj shkolle. Shumica e prindërve dhe pse e ngren si shqetësim nuk prononcohen pasi I druhen faktit fëmijët e tyre do të gjykohen për këtë gjë. Në një prononcim jashtë kamerave të Drejtoreshës së kësaj shkolle z Agathi Lipe e cila shprehet se kanë bërë një kërkes me tekste shkollore pranë distributorit dhe kanë mbërritur gjysma e këtyre teksteve, sic shihet edhe nga faturat e marra nga kjo shkollë edhe pse janë drejtuarë pranë pikave shpernadarëse nuk I kanë marrë tekstet kështu që prindrit janë të detyruar të rrinë me ditë të tëra për të marrë testet shkollore për fëmijët e tyre.Në një takim me distributorin ata u shprehën se nuk ka mangësi tekstesh, në fakt deri tani kemi vërtetuar të kundërtën.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme