logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

ARSIMI NË LUSHNJE

27/09/2017 08:47 Gazetar: MIRANDA SHEHU


DITA "EUROPIANE E DIVERSITETIT GJUHËSOR"

26 shtatori njihet si "Dita Europiane e Diversitetit Gjuhesor" dhe kjo ditë festive ka nisur të jetë e tillë edhe në vendin tonë që prej vitit 2001. Në këtë ditë të shënuar për gjuhët e ndryshme europiane, nxenesit e Shkollës "Kongresi I Lushnjes" kanë menduar të zhvillojnë një aktivitet me pjesëmarrjen e nxënesve të klasave të arsimit 9- vjecarë .Në këtë aktivitet I cili u zhvillua në oborrin e shkollës "Kongresi I Lushnjes" para gjithë nxënësve dhe stafit pedagogjik, nxënes të ndryshëm performuan në gjuhët e huaja Anglisht dhe Frengjisht, të cilat edhe mësohen në këtë shkollë. Pati recitime dialogje këngë dhe kërcime në gjuhët kryesore Europiane si Anglisht dhe Frengjisht këtë aktivitet e përgatitën prej kohësh për ta sjellë para nxënësve të shkollës mësueset Xhiliola Dervishi e lëndes së Anglishtes dhe Nertila Kola e lëndes së Frengjishtes së bashku me mësuesin e muzikes Alfred Dhamo si dhe pjesën tjetër të stafi pedagogjik të kësaj shkolle
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme