logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

QYTETI I LUSHNJES

22/09/2017 10:01 Gazetar: MIRANDA SHEHU


MUNGOJNË TROTUARET NË LAGJEN "GAFURR MUCO"

Mungesa e investimeve në Bashkinë Lushnje është e theksuar . Në Lagjen Gafurr Muco Rruga Spiro Mosiu ,qyetarët e kësaj lagjeje e cila sic shihet edhe nga pamje e marra sapo është shtruar por nuk ka trotuare për këmbësorët , po ashtu kontinjerët e mbeturinave janë të tej mbushura dhe shëndërrohen në një burim infeksionesh.Kjo gjë iu vështirson jetën të gjithjë banorve të kësaj lagjeje. Pasi ecja e fëmijve në rrugë nuk është shumë e sigurt sepse mund të bëhet një burim aksidentesh. Kjo rrugë është ndërtuar jashtë cdo parametri teknik pasi është mjaftë e ngusht, gjithashtu mungojnë trotuaret. Banorët shprehen jashtë kamerave se jetojnë në një ambient të ndotur që nuk pastrohet dhe se ecja në rrugët e lagjes është I vështirë si për të rriturit por vecanërrisht për të moshuarit dhe fëmijët.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme