logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: Top 20 HIT Shqip


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

DIVJAKE

05/10/2017 02:56 Gazetar: MIRANDA SHEHU


NE SHK. “CERMË PROSHKË” ENDE VIJONË PROTESTAT

Është dita e 3 e protestës së banorve në” Shkollën 9 -vjecare çerm Proshk për arsye se ende nuk është dhën një zgjedhje shqetesimit të tyre për të mos bashkuar klasat e para me klasën 4 . Prindrit janë revoltuar edhe më shumë duke kërkuar largimin e drejtorit të shkollës z Xhevahir Sufja i cili sipas tyre për arsye politke kërkon të largoj mësuesit nga shkolla. Në një kërkes me shkrim dhe firmat e tyre, ata kanë kërkuar nga Drejtori i Shkollës që të vijoj mësimi me klasa të ndara. Edhe pse shkolla ka nisur që në daten 15 shtator prindrit ende nuk pranojnë të lejojn fëmijët të hyn në shkollë pa patur një zgjedhje për këtë situatë cila është në dëmin e të së ardhmes së fëmijve të tyre.Në një bisedë telefonike me Përgjegjsen e Zyrës Arsimore Lushnje z Brunilda Dhamo shprehet se pretendimet e prindërve bien poshtë dhe se nuk ka arsye politke por vtem për të vetemen arsye se nuk plotesohen numri i nxënsëve. Rrethi Lushnje ka problematika të mëdha për sa i perket sistemit arsimor jo vetem në infrastruktur por, edhe në mos menaxhimin e mirë të shkollave dhe emërimet partiake që bëhen herë pas here në shkolla, duke shkaktuar pa kënaqesi te prindit dhe fëmijet.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme