logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

BASHKIA LUSHNJE

13/09/2017 01:38 Gazetar: MIRANDA SHEHU


KOSHAT NË LULISHTE MUNGOJN

Qyteti I Lushnjes ka mangësi të theksuar në ambiente publike si parqe apo lulishte, e vetmja ambient shplodhës është lulishtja në qëndër të qyetit që është një vend I mirë për moshat e treta dhe familjarë të ndyshëm që rrin dhe relaksohen aty. Por në këtë ambient mungojnë koshte plehrave duke bërë që shumë qytetarë ti hedhin në tokë mbeturinat . Qytetarët shprehn se koshat janë të domosdoshëm në këtë ambient. Problematik është e edhe mungesa e banjove publike vecanërisht për moshat e treta të cilët e kanë të domosdoshëm këto ambiente.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme