logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

BUJQESI

16/09/2017 09:34 Gazetar: MIRANDA SHEHU


Prodhimet bujqësore “dekor” i autostradës Lushnje – Rrogozhinë

Mbi 40 pika të vogla tregtimi të produkteve bujqësore i ndesh teksa përshkon autostradën Lushnje – Rrogozhinë, 20 km të gjatë. Ndonëse jo e pazakontë, se është një pamje që e ndesh edhe në segmente të tjera, por kur mendon temperaturat mbi 30 gradë. Tregtarët për këtë sjellin si argument çmimin: “Nuk shkon malli fare në treg, çmimi 100 lekë me tregun e shumicës ndryshon, sa me nxjerrë bukën e gojës moj motër. Ça e diskuton. Kam shitur, bereqavez. Kalojnë njerëz, i marrin. Janë hallexhinj dhe ata, edhe unë bashkë me ata. Në treg ka ulje pazari, nuk janë të gjitha çmimet njësoj dhe nuk i leverdis ta shesi mallin se nuk mbulon shpenzimet e veta” shprehen tregtarët. Ndërsa prodhuesit dhe tregtarët në të drejtën e tyre kërkojnë të gjejnë alternativa që të justifikojnë mundin, konsumatorët kush i mbron ?!
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme